Uit het dagboek van… SlavinJet #blog170

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Stuiteren en bratten

Vanavond is het weer zover. Dan zie ik Meneer weer. Maar dat duurt nog wel een aantal uren. En tot die tijd loop ik hier te stuiteren en te bratten niet normaal.

Of Meneer hier vanavond blij mee is…? Ben bang van niet. Waarom doe ik het dan toch? Nou…ik ben al dagen erg onrustig. Moet wennen aan mijn drukke leven en de stilte op de app. Daar kan ik dus erg slecht tegen en word daar onzeker van.

En door mijn onzekerheden word ik nu ook nog eens erg onrustig. Ik kijk uit naar vanavond, heb er echt veel zin in. En opeens…bedacht ik mij iets.

Wat…als ik nou speeltjes van Meneer ga verstoppen? Ik zie het al voor mij, hij doet zijn doos open en…vindt niet wat hij zoekt. Wil de flogger of cane pakken, maar liggen niet op hun plek.

Dus net creatief bezig geweest. De dildo’s staan nu op het toilet. De cane staat achter het gordijn.de fogger ligt onder het dekbed en ga zo maar door. Zo benieuwd naar zijn reactie.

En als ik een kledingvoorschrift krijg, dan heeft Meneer pech. Want vanavond wacht ik in houding op Meneer, braaf in mijn engelenpakje.

Ik ben er helemaal klaar voor. Heel benieuwd, of Meneer het een beetje kan waarderen allemaal

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie