Uit het dagboek van… SlavinJet #blog171

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Sessie, anders dan anders

Gisteravond was het dan zover. Om 20.00 uur zou Meneer komen, maar het zou wat later worden. Ik deed alvast mijn engelenpakje aan en wachtte op bericht van Meneer. Zenuwen gierden door mijn lijf.

20.45 uur gaat opeens de deurbel. Zou dat Meneer zijn? Maar heb geen berichtje gekregen, dat hij er over 10 minuten zou zijn. Met een kloppend hart de telefoon gepakt in de hal en voorzichtig “hallo” zeggen. Ik kreeg een “hoi” terug en herkende Meneer zijn stem.

Deur beneden geopend, zodat hij het portiek in kon. Voordeur op een kiertje en snel met een kloppend hart in de woonkamer in houding op Meneer wachten. Pffff…wat duurt wachten dan lang zeg.

En dan staat hij opeens achter mij. Maar een engeltje vindt hij mij absoluut niet. Hij zei gelijk dat deze avond anders dan anders zou worden. Hij wou weten, of ik na mijn actie met M’smeisje nog was klaargekomen. Nee Meneer, kon ik gelukkig zeggen. We gingen eerst thee drinken.

Na het thee drinken moest ik achter de bank op mijn knieën gaan zitten en naar de grond kijken. Oei…Meneer bleef op de bank zitten. We begonnen over mijn eten. Meneer neemt dit heel serieus op zich en dat moet ik ook doen. Ik moest 3 groenten opnoemen die ik het lekkerst vind. Daarna noemde Meneer nog meer groenten op. Samen gaan we ervoor zorgen, dat ik heel gezond ga eten.

Daarna mocht ik een kleed gaan halen en in de woonkamer op mijn buik gaan liggen. Meneer ging wat slagwerk halen. Maar stond alweer snel achter mij. Hij kon niks vinden. Als ik niet meewerkte, zou hij naar huis gaan. Oei, mijn verstopactie waardeerde Meneer totaal niet. Snel pakte ik wat slagwerk voor Meneer, legde dit op tafel neer en ging weer op mijn kleed liggen.

Meneer ging even inslaan en daarna mocht ik op bed op mijn buik gaan liggen. Meneer bond mij vast en vertelde wat mijn straf werd voor de actie met M’smeisje. Hij ging mij met 5 voorwerpen elk 20 slagen geven. Hij begon met de flogger, dan zijn hand, de pollepel, het broodplankje en eindigde met de cane. Meneer sloeg echt hard dit keer en ik lag ook echt te huilen van de pijn. Maar ja, het was straf, dus ik hield vol.

Meneer was trots op mij en beloonde mij met de magic wand. Ik lag nog steeds vastgebonden. Hmmm…dit was wel aangenaam. Op moment dat Meneer dacht, dat ik ging klaarkomen, kroop hij op bed en zei, dat ik wel eerst om toestemming moest vragen. Tsja, te laat Meneer…ik was al 3x klaargekomen. Hier was Meneer niet blij mee. Hij maakte mij los en we gingen eerst thee drinken.

Zodra ik mijn thee op had, moest ik op de grond op mijn knieën voor Meneer komen zitten. Pfff…. We gingen het nu hebben over mijn “bedtijd”. Meneer wil, dat ik meer uren ga slapen. Vanaf nu zal Meneer mij voor 23.00 een goedenacht wensen. Alle berichtjes die ik na 23.00 uur stuur, gaat hij niet meer lezen. Uiterlijk om 0.00 uur moet ik in bed liggen, om te gaan slapen. Wanneer ik de volgende ochtend kan uitslapen, mag ik uiterlijk om 1.00 uur in bed liggen. Dit zijn voor mij mooie, haalbare tijden.

Ik mocht nu op mijn rug op bed gaan liggen. Ik werd weer vastgemaakt en werd geblinddoekt. Meneer zette nu wasknijpers op mijn schaamlippen en tepels. Toen vroeg hij naar zijn radeerwieltje. Ik heb maanden geleden mijn plastic radeerwieltje in zijn box gelegd en de zijne verstopt. Omdat ik niks zei, begon hij mij met de flogger te slaan. Auwie.
Daarna voelde ik mijn plastic radeerwieltje, maar moest hier erg om lachen. Tsja, vlak erna voelde ik de dunne cane. Auw auw auw.

Meneer vroeg, of ik voortaan om toestemming zal vragen. Ik kon alleen nog maar ” ja Meneer” zeggen. Meneer zei gelijk, dat we dat gelijk gingen uitproberen en zette de magic wand weer op mijn klit. Tsja, toen kwam ik weer spontaan klaar. Kreeg van Meneer nog een paar rake klappen in mijn gezicht. Daarna ging hij nog even door met de magic wand.

Na afloop gingen we douchen. Daar vroeg ik, of hij het door had, dat ik nog een keer was klaargekomen. Meneer keek mij verbaasd aan en vroeg, hoe vaak ik nu was klaargekomen. Nou 5x Meneer. We moeten dus echt nodig aan discipline gaan werken.

Deze avond was anders dan anders. Er is meer gepraat, dingen zijn terecht gewezen. En heb mijn straf gekregen.

Dank U wel Meneer voor deze avond, die anders was dan anders.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie