Uit het dagboek van… SlavinJet #blog172

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Grenzen

Grenzen, ieder mens heeft grenzen. Maar…hoe ga je nu met je grenzen om?
Hier in de BDSM-wereld geef ik mijn grenzen aan, geef ik aan, wat ik eng vind, maar toch wil proberen voor Meneer, of geef ik aan, dat ik iets echt niet wil. En Meneer respecteert dat dan ook.

Maar…hoe doe je dat dan in het dagelijks leven? Daar heb ik dan toch wel moeite mee hoor. Zo dus ook gisteren. Sinds ik werk heb, slaat de vermoeidheid toe bij mij. Is ook niet zo gek natuurlijk. Daarom heb ik nu ook een regel gekregen van Meneer, om toch een klein beetje op tijd naar bed te gaan.

Maar gisteren wist ik, dat ik later op de avond nog bezoek zou krijgen, dus dat ik misschien niet helemaal op tijd in bed zou liggen. Eigenlijk vond Meneer, dat dit niet kon. Verbieden zal hij het mij niet, maar zijn mening geeft hij wel. En hij gaf aan, dat ik nu over mijn eigen grenzen heen ga. En daar moest ik toch wel even over nadenken hoor. Want wanneer ga ik dan over mijn eigen grens heen?

Pfffff…dit vind ik erg lastig. Bezoek is toch doorgegaan. Meneer heeft mij wel gewaarschuwd, wanneer dit ten koste gaat van mijn regel, ik daarvoor flink gestraft ga worden, maar dat hij dat nog niet het ergste vind. Hij vindt het nog erger dat ik dan zelf over mijn eigen grens heenga.

Bezoek is geweest, het werd laat, maar niet te laat. Ik ben op tijd naar bed gegaan.
Maar…nu blijft het toch wel aan mij knagen. Ben ik nu toch te ver over mijn grens gegaan, of niet?? Ik weet het echt niet. Ik heb ervan kunnen genieten, maar ook helemaal…?

Je eigen grenzen kennen, wat is dit lastig voor mij zeg.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie