Uit het dagboek van… SlavinJet #blog173

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Iets te vertellen

Vanavond ging ik met Meneer appen. Het was al vrij laat. Maar ik zei, dat ik iets moest vertellen. Eigenlijk zag ik er best wel tegenop, maar ja, eerlijkheid duurt het langst…toch?

Dus Meneer zei: Vertel maar.
Uhmmm…nou…
Pfffff…
Tsja…
En ga het dan maar vertellen. Dusssss…zo ongeveer. Om vervolgens te eindigen met: Enne…nou…

Krijg ik als reactie terug: Dat noem ik nou nog eens iets loslaten.
Ging ik toch nog even door, door te zeggen: Daarna ben ik…
Krijg ik als antwoord terug: jajajaja ik heb al zo’n vermoeden. Maar het staat genoteerd.

Nou ja, dat dus. Dat had ik hem te vertellen.

Maar uhmm…mag ik morgen klaarkomen Meneer?

Tsja, dat dan weer niet.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie