Uit het dagboek van… SlavinJet #blog174

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Structuur en regelmaat

Structuur en regelmaat, wat is dat eigenlijk? Ik ben een beetje de weg kwijtgeraakt, geloof ik. Ik heb van Meneer duidelijkere regels gekregen, met daarin ook nog voldoende vrijheid gelukkig. Maar ergens…ergens mis ik toch nog een bepaalde structuur en regelmaat. Maar wat wil ik dan…? Ik weet het niet, ben in de war.

Zo ook deze week. Mijn werk brengt onregelmatige werktijden met zich mee. Is dat erg…? Nee, of misschien ook weer wel…? Pffff…ik vind het lastig. Een vroege dienst, is heerlijk, want dan ben je een beetje op tijd klaar, maar ja, die wekker zo vroeg in de ochtend…Nee niet mijn ding. Een late dienst, ook wel weer lekker, want dan kan ik uitslapen, maar niet te lang, want dan heb ik al niks meer aan mijn ochtend. En zo laat thuis komen is ook weer niet alles.

En dan op tijd naar bed moeten, blijft voor mij een lastig dingetje. Mijn ogen zitten strak op de klok gericht, want ik moet er wel op tijd inliggen. Oké, ik hoef er niet echt vroeg in te liggen van Meneer, maar toch eerder dan ik gewend ben.

En nu wou ik deze week naar de film. Ik was eigenlijk best wel moe, maar dit was de enige kans om deze film te kunnen zien. De film begon pas om 21.00 uur en duurde tot ruim 23.00 uur. Dit heb ik netjes gemeld aan Meneer, want ik wist niet, of ik dan op tijd in bed zou liggen. Meneer was er niet helemaal blij mee, maar ik mocht wel gaan. Ik moest dan wel gelijk na de film naar huis van Meneer. Ik beloofde mijn best te doen en dat heb ik ook gedaan. En zo lag ik toch nog op tijd in bed, met mijn mobiel nog naast mij, want ik wou Meneer nog een goede nacht toewensen. Daar zei hij niks van, totdat hij een “slaap lekker subje” had gezegd. En…? Oeps, mijn mobiel nog in de woonkamer leggen Meneer? Jazeker, dus dat deed ik dan maar netjes.

Gisteren was ik nog steeds erg moe en Meneer zei dan ook, dat ik nu vroeg naar bed moest. Dat viel gelukkig nog mee, maar wel een half uur eerder dan afgesproken tijd. Ik heb het gedaan, lag een half uur eerder dan normaal, maar kon de slaap niet vatten. Zo sliep ik uiteindelijk nog laat in.

Tsja structuur en regelmaat. Ik mis het. Komt het door mijn werk, komt het, omdat ik geen discipline heb…? Ik weet het niet. Maar word hier nu wel onrustig van. Pffffff…lastig weer.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Laat een reactie achter