Uit het dagboek van… SlavinJet #blog176

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Spontane opdracht

Kreeg ik gisteren van Meneer een opdracht, gebeurde er vanochtend in de kerk toch wel iets grappigs hoor.

Ik zit netjes in de kerk. En zoals gewoonlijk was er halverwege de dienst de collecte. Alleen…vanochtend was er een extra collecte. En niet zomaar een collecte, dit was een uitneem collecte.
Er kwam een schaal voorbij met briefjes erop. Op die briefjes staan opdrachten. De bedoeling van deze briefjes is, dat je de opdracht deze week uitvoert, een foto ervan maakt en opstuurt.

Waar lijkt dit op? Oh ja, zulke opdrachten krijg ik normaal van Meneer. Dan moet ik hem ook bewijs sturen van mijn opdracht. Maar ff serieus…? Yep ik ben serieus.

Ik heb een briefje gepakt. Daar staan 2 opdrachten op, waarvan je er 1 moet uitvoeren. Mijn keuzes zijn:
1. Voor autorijders: de bandenspanning controleren.
Tsja, ik heb geen auto, dus deze kan ik niet uitvoeren.
2. Eén dag vaker dan nu geen vlees of vis eten.
Oké, even voor alle duidelijkheid. Vis lust ik niet, dus die valt af. Maar vlees…? Ik kan echt niet zonder vlees hoor.
Pffff…maar ja, je bent een sub of niet. Dus ik heb braaf boodschappen gedaan en ga nu een pastagerecht maken met vega gehakt. Ik zal hiervan netjes een foto maken en opsturen.

Toch wel grappig hoor, zo’n spontane opdracht. Een opdracht uit een heel onverwachte hoek. Ik hoorde mensen gelijk al klagen over hun opdracht. En ik…? Ik schiet in mijn sub modus en ga mijn opdracht braaf uitvoeren.

Toch wel grappig hoor, dat dit in mijn dagelijkse leven zo overkomt. Ben wel benieuwd, hoe Meneer hierop gaat reageren.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie