Uit het dagboek van… SlavinJet #blog177

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Niet zo slim

Gisteren onderweg naar huis, dacht ik niet helemaal na. Dit was achteraf gezien misschien niet zo slim van mij…

Gisteren had ik mijn repetitie-avond. Dan kom ik altijd laat thuis. Maar doe dan toch mijn best om er uiterlijk om 0.00 uur in bed te liggen. Maar ja, gisteren…? Gisteren dus niet.

Ik zat in de bus op mijn mobiel verhaaltjes hier op bz te lezen. Dat doe ik wel vaker. Alleen…dan zijn de verhaaltjes niet zo lang. Maar ik lees hier ook verhalen van een D die hele lange verhalen schrijft. En hij schrijft ook echt heel goed.

Dus tsja, eenmaal thuis ging ik verder met lezen. En dat was verhaal 1 van de 2. Dus ook verhaal 2 nog maar “even” gelezen.
En toen…was het bijna 1.00 uur.

Oeps. Ik gauw mezelf klaarmaken om naar bed te gaan en hop erin, nadat ik Meneer een berichtje gestuurd had, dat ik mijn bed inging.

Vandaag weinig contact gehad met Meneer, want hij was erg druk. Ik moest werken tot 19.00 uur, waardoor ik pas om 20.00 uur thuis was. Toen moest ik nog gaan koken en eten. Zoooo geen zin in, maar toch gedaan.

Meneer zei, dat dit nou eens discipline is. Hij vond mij een braaf subje, alhoewel ik er vannacht niet vroeg erin lag.
Tsja, dus ik begon voorzichtig te vertellen, dat ik in de bus een verhaal op bz zat te lezen.
Enne…
Tsja…
Nou ja, dat dus eigenlijk.

Waarop Meneer dus reageerde:
Ooooh, datte…dus eigenlijk…
Oké, dan begrijp ik het…

En ik nog verbaasd:
Ja Meneer…
Echt waar?
Maar zijn antwoord was: Nee, dus vertel maar…

Pffff…. Toen alles maar eerlijk verteld aan Meneer. En nu…? Tsja, nu heb ik straf verdiend. En het ergste van alles, hij staat morgen al voor mijn neus.

Al met al was dit alles dus niet zo slim van mij.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie