Uit het dagboek van… SlavinJet #blog19

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Mijn lieve meneer

Soms heb je weleens van die dagen, dat je jezelf niet meer helemaal bent. Je hebt je gevoelens dan totaal niet meer in de hand. Nou, die dag had ik gisteren. En ik kan je wel vertellen, dat ik gek van mezelf werd. Boos en gefrustreerd was ik. Wat eindigde in hoofdpijn en een huilbui.

En gelukkig heb ik dan mijn lieve Meneer. Ik reageer mij op hem af, niet dat hij dat verdient hoor, helemaal niet zelfs. Maar ja, er moet altijd 1 iemand dan de dupe zijn. Maar mijn Meneer prikt daar gelukkig wel doorheen. En ik weet, dat ik ook met mijn gevoelens bij hem terecht kan.

Gisteren heb ik mijn Meneer dan ook een lange mail gestuurd. Uitgelegd hoe ik mij voelde en waardoor het komt. Verteld, dat ik dan ook boos op mezelf ben, omdat ik zo helemaal niet wil zijn. Excuses gemaakt, omdat ik onterecht brutaal had gereageerd. Dat verdient hij niet.

Nog niet veel later kreeg ik een lieve mail van mijn Meneer terug. Hij was blij met mijn mail. Hij vindt het namelijk belangrijk om ook over gevoelens te kunnen praten, daar kan hij ook wat mee.

Voor het slapen gaan, hebben Meneer en ik nog even zitten chatten. Dat doen we altijd. Hij was heel lief voor mij en binnenkort gaan we uitgebreid met elkaar praten.

Dank je wel lieve Meneer van mij. Dit heb ik soms gewoon even nodig. Wat ben ik toch een bofkontje.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie