Uit het dagboek van… SlavinJet #blog2

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Nog drie nachtjes…

Nog 3 nachtjes slapen, dan zie ik mijn Meneer weer. Ik kijk er naar uit, heb er echt zin in.
Nog 3 nachtjes slapen, dan krijg ik mijn regels van Meneer. Regels waar ik mij aan moet gaan houden. Regels die mij gaan helpen met mijn opvoeding. Ik ben nieuwsgierig, lees bij anderen weleens wat over regels, maar heb ze zelf nog nooit gehad.

Zijn het regels, waar ik mij in kan vinden, of zijn het regels, waar ik tegenaan ga schoppen? Zo weet ik al, dat ik Meneer niet met je/jij mag aanspreken, maar…dat andere woord, gebruik ik NOOIT. Heb ik ook nooit bij mijn ouders gedaan en ja, ik had echt wel respect voor mijn ouders hoor. Maar, zeker mijn moeder, ze waren ook mijn maatjes. En die spreek je toch ook gewoon aan met je/jij?

Benieuwd, of er nog meer van dit soort regels erbij komen. Kan nog leuk worden dan. Zo vind ik het ook lastig, om overal maar Meneer te moeten zeggen. In mijn enthousiasme vergeet ik dat dus nogal best vaak. Soms zegt Meneer er niks van, maar soms zet hij mij toch weer even op mijn plek.

Nog 3 nachtjes slapen, dan weet ik meer. Dan zie ik mijn regels.
Nog 3 nachtjes slapen en dan krijg ik ook mijn straf. Straf om mijn taalgebruik naar Meneer toe.

Nog 3 nachtjes slapen, dan zien we elkaar weer en ik kijk ernaar uit.
Nog 3 nachtjes slapen, ik voel mij nu alweer onrustig worden.

Was het maar alvast vrijdag!

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie