Uit het dagboek van… SlavinJet #blog20

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een mooie wereld

Sinds half september 2017 zit ik nu hier op deze site. Mij eigen aan het verdiepen in deze bijzondere, mooie wereld. Nooit geweten, wat het is, dat dit bestond. Nooit geweten, wat dit allemaal met je kan doen.

Wegwijs gemaakt worden door een D. en veel verhaaltjes lezen. Op die manier een beeld van mezelf krijgen, wat ik wil en wat ik zoek. In oktober 2017 raakte ik in contact met mijn 1e Meester. Er was een klik en voor mij kon het spel dan nu ook echt beginnen. De 1e dingen heb ik van deze Meester mogen leren. In 2,5 maand heb ik veel geleerd van hem en heb ik genoten van de mooie dingen. Grenzen leren kennen. Helaas had hij te weinig tijd voor mij en zijn we uit elkaar gegaan.

En nu? Nu heb ik een lieve Meneer gevonden. We zijn nog maar kort samen, maar het voelt al zo goed en vertrouwt. Alsof ik hem al veel langer ken. Met hem hoop ik mijn grenzen te kunnen gaan verleggen en mooie en bijzondere dingen mee te mogen maken. Tussen het grappen en grollen door ook serieus bezig zijn. Wat is dit mooi.

En dan is er opeens een sub in mijn leven erbij gekomen. We chatten wat af samen. We delen onze gevoelens en wat we allemaal meemaken. We lachen wat af, delen onze grapjes en bespreken deze ook. In onze chats begint bij mij al de voorpret, als ik een grapje bij mijn Meneer ga uithalen. Heb dan al de grootste lol. Naderhand bespreken we alles met elkaar en hebben daar ook weer lol om. Maar ook, wanneer ik mij even onzeker voel, kan ik dit bij haar kwijt. Het is fijn, wanneer je begrepen wordt, wanneer je over alles gewoon kunt praten.

Ja, met deze sub is mijn leven echt wel compleet. Ervaringen bespreken, wat je in het dagelijks leven toch ook weer niet kunt. Trots zijn op je striemen, pijn en blauwe plekken. Voor de spiegel staan, om jezelf te bewonderen. Zo mooi, om dit te kunnen delen.

BDSM is een mooie wereld. Een wereld waarin je veel kan leren, ervaren en genieten. Het is een echte toevoeging in mijn leven geworden en wil niet meer zonder. Mooi ook om te lezen, dat meerdere subs elkaar opzoeken en gevoelens met elkaar delen. Dat hoort volgens mij ook echt bij BDSM.

Ik geniet van deze mooie wereld.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie