Uit het dagboek van… SlavinJet #blog22

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Meneer heeft het moeilijk

Gisteren heb ik Meneer weer heerlijk lopen uitdagen. Samen met een andere sub op KIK zitten grappen en grollen. Volgens mijn Meneer zaten we elkaar weer lekker op te hitsen. Daar kan Meneer weleens gelijk in hebben.

Gisteravond vroeg de andere sub, of ik al op mijn falie heb gehad. Ik zei, zo is mijn Meneer niet hoor. Die doet dat niet. Ik meldde dit ook aan mijn Meneer. Meneer begreep niet, waarom hij mij op mijn falie moet geven. Maar ik heb wel straf erbij gekregen. Ik schreef Meneer, dat die andere sub in de hoek moet staan en strafregels moet schrijven. Nou, daar doet mijn Meneer dus niet aan. Daar kon ik wel om lachen.

Mijn Meneer vertelde mij wat mijn straf is. Hij gaat mijn kut en kont verder oprekken en dat zal soms best wel een beetje pijn doen. Ik moest erg lachen om deze straf. Maar Meneer, dat is toch geen straf? Wanneer ik geen straf zou hebben, zou Meneer dit toch ook met mij doen? Daar leer ik toch zeker niks van?
Daar moest Meneer even over nadenken en gaf mij gelijk. Ik had de grootste lol.
Nu gaat Meneer toch maar een andere straf voor mij bedenken.

Ben benieuwd wat dat voor straf gaat worden. Of Meneer mij ook echt streng gaat aanpakken, zodat ik mij misschien toch wel heel erg klein ga voelen?
Meneer heeft het maar moeilijk met mij.

Toch heb ik ook wel respect voor mijn Meneer. Respect hoe hij met mij omgaat. Respect, dat ik mag uitdagen bij hem, dat hij er soms ook om kan lachen, maar uiteindelijk mij wel gaat straffen. Respect, dat ik mag voelen, dat hij boven mij staat.

Ben benieuwd, hoe streng zijn straf nu zal worden. Of ik er nu wel wat van ga leren. Of, is hij niet zo heel erg streng…?
Ik wacht af en zal het gaan meemaken.

Weet Meneer mijn straf al?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie