Uit het dagboek van… SlavinJet #blog23

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Antwerpen

Afgelopen dagen was ik met mijn vriend naar Antwerpen gegaan. Ik had dus netjes aan mijn Meneer gemeld, dat ik niet veel contact zou hebben, alleen in de ochtend en in de avond. Helemaal geen contact met mijn Meneer, dat kan ik niet hoor.

Ik heb er moeite mee, wanneer er een dag geen contact zal zijn. Dan zou ik letterlijk tegen de muren aanlopen. Mijn vriend laat dit gelukkig ook toe. Met hem bof ik echt enorm. Net zoals ik met mijn Meneer bof.

Mijn vriend had een romantisch chaletje geboekt, waar we ons prima in vermaakt hebben. Het was klein en knus en volgens ons maar 9 kamers. Niemand bij de receptie te bekennen. Volgens ons, waren wij ook de enige gasten daar. Dat was echt wel heel bijzonder.

De dagen waren koud, ijzig koud in Antwerpen. Mijn vriend moest voor onderzoeken ook in het ziekenhuis zijn, dus veel konden we niet van de stad zien. We zijn wel 2x lekker uit eten geweest. De 2e dag zijn we nog gezellig de stad ingegaan.

In de stad zelf ben ik mijn Meneer niet vergeten. Ik heb veel aan hem gedacht. Mijn Meneer heeft inmiddels laten weten, dat hij vrijdag langskomt. Dan gaat hij knopen op mij oefenen. Dat vind ik wel spannend en kijk ik ook erg naar uit. En wat doe je dan, als je in Antwerpen loopt. Tsja, dan moet je toch een kleine verrassing voor je Meneer meenemen.

Samen met mijn vriend wat uitgezocht voor mijn Meneer. Het is maar klein, het gaat om het gebaar. Wat het is, is een verrassing. Een verrassing voor mijn Meneer. Ik ben erg benieuwd hoe hij hier vrijdag op gaat reageren. Nog 1 nachtje slapen en dan weet ik het.

Nog 1 nachtje slapen, dan zie ik mijn Meneer weer.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie