Uit het dagboek van… SlavinJet #blog24

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Klaarkomen

In veel dagboeken lees ik het. Je moet toestemming vragen om klaar te mogen komen. Eerder mag het niet. Oef, dat lijkt mij echt helemaal niks. En wat…, wanneer je om toestemming vraagt, je Meneer leest het pas veel later en je al lekker aan het spelen bent? Ga je dan stoppen en wachten op toestemming? Serieus, vraag ik mij dan af? Dat kan toch zeker niet?

Tot nu toe, heeft mijn Meneer het 1x genoemd, dat ik vanaf dat moment om toestemming moet vragen, om klaar te mogen komen. Ik dacht toen ook echt, serieus? Ja, Meneer was serieus, zei hij. Maar tot nu toe is het tegendeel gebleken, hahaha. Onze 1e afspraak over klaarkomen is nog steeds van toepassing. Zodra ik klaarkom, moet ik dit aan mijn Meneer melden.

Sommige vrouwen komen heel makkelijk en snel klaar, anderen juist weer niet. Ik kom ook niet snel klaar. Maar…als ik kom, ga ik het ook niet meer tegenwerken. Dan laat ik het ook gelijk komen. Dan lees ik in dagboeken, dat subs moeten stoppen voor hun orgasme. Kan dat dan? Vlak voor je hoogtepunt stoppen? Jeetje, dat lijkt mij echt super moeilijk. Ik zie daar ook het nut niet zo van in. Maar ja, dat ligt misschien wel aan mij.

Nu moest ik gisteren dan toch aan mijn Meneer melden, dat ik al 2x niet heb gemeld, dat ik was klaargekomen. Tsja, dat kon natuurlijk niet. Voor straf moest ik gisteren bij thuiskomst 2x klaarkomen met een dildo in mijn kut. Daar schrok ik van, want 2x klaarkomen gaat mij echt niet lukken. Zeker niet, omdat ik pas in de avond thuis zou komen. Meneer zei, dat we het gewoon gaan proberen, ook al wordt het laat.

Gisteren waren mijn vriend en ik pas laat terug uit Antwerpen. De auto bij mijn zus gebracht en nog even wat gedronken daar. Om 22.15 vroeg ik aan Meneer, of de opdracht niet gewoon morgen mag. Kreeg ik als antwoord: Nee absoluut niet. Slik, dat was even balen.

Om 23.45 was mijn vriend thuis. Ik zag een berichtje van Meneer. Hij ging slapen, dus ik had geluk. Hahahaha, hoe fantastisch is dat. Ik ging naar huis en gelijk naar bed.

Bedankt Meneer, dat je lekker naar bed bent gegaan.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie