Uit het dagboek van… SlavinJet #blog25

SlavinJet

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

De r en de l

Gisteren wat nieuws uitgeprobeerd bij mijn Meneer. Een hele dag volhouden om in de woorden de r en l met elkaar om te wisselen. Dit heb ik ooit een heel weekend volgehouden met vrienden op een zeilboot. Echt hilarisch was dat zeg.

Zo begon is gisterochtend de dag met: Goedemolgen Meneel. En dit dus de hele dag volhouden. In het begin had Meneer het nog niet helemaal door, dus hij begon in woorden ook letters om te draaien. Ik moest af en toe dus goed lezen, wat Meneer mij schreef. Hier moest ik weer erg om lachen. Het kost wat energie, maar is zo leuk om te doen.

Pas in de avond kreeg Meneer door, dat ik de r en l omwisselde en toen begon hij het ook te doen. Geweldig hoe mijn Meneer dan met mij mee doet. Dit vond ik echt superleuk van hem.

Ik heb erg veel waardering voor mijn Meneer, hoe hij met mij omgaat. Ik geniet volop van hem.

Helaas, herinnerde Meneer mij gisteren om 22.45 er nog wel aan, dat ik mijn opdracht van de dag ervoor nog moest doen voor het slapen gaan. Dat was dan weer een beetje jammer.

Waarom onthouden Dominanten toch ook alles…?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie