Uit het dagboek van… SlavinJet #blog26

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Nieuwsbrief BDSMzaken

Elke maand krijg ik de nieuwsbrief van bdsmzaken. Nieuwsgierig kijk ik die dan in. Bij contactadvertenties kijk ik dan, welke profielen het meest bekeken zijn, zowel bij de vrouwen als bij de mannen. Dan vind ik het grappig, wanneer ik daar een naam tegenkom, waarvan ik de verhalen en/of dagboeken van lees.

De profielen zelf wordt ook apart genoemd. Ook daar kom ik dan bekende namen tegen.

Maar het leukste vind ik, om te kijken bij de nieuwste verhalen en daarna bij de nieuwste dagboeken. Ik ben iemand, die hier veel verhalen en dagboeken van anderen lees. Ik vind het leuk, om te lezen, hoe anderen deze wereld ervaren en meemaken. Lees daarin dan ook herkenbare dingen in, of ervaringen, die ik juist graag zou willen meemaken.

Vandaag zat er in mijn mailbox de nieuwe nieuwsbrief van bdsmzaken. Snel ging ik weer kijken, of ik bekenden tegen kwam.

Bij de nieuwste dagboeken, werd ik opeens even stil. Ik kon het niet geloven, maar het is echt waar. Vandaag sta IK ZELF in de nieuwsbrief van bdsmzaken. Hoe grappig is dit? Dit vind ik echt geweldig om te zien.

Trots stuurde ik een berichtje naar mijn Meneer toe en ook naar de sub, waar ik dagelijks contact mee heb.
Mijn Meneer reageerde spontaan terug: Yeah!! Goed gedaan.
Hier ben ik dan helemaal trots op. Trots, dan Meneer hier ook trots op kan zijn. Daar word je als sub toch wel warm van.
De andere sub vindt het ook erg gaaf voor mij. Ook dat doet mij veel goed. Het is leuk, om dit ook met haar te kunnen delen.

Ik ben een trotse sub, die in de nieuwsbrief van bdsmzaken staat. En ik ga vrolijk verder met schrijven

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie