Uit het dagboek van… SlavinJet #blog28

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Dit

Dit verhaal schrijf ik speciaal voor mijn Meneer.

We zaten gisteravond op de bank thee te drinken. Opeens vroeg Meneer mij, wat mij allemaal bezig houdt. Wat deed ik vroeger, wat doe ik nu. Vroeger sportte ik graag en had ik mijn hondjes. En nu…? Nu doe ik “dit”.

Mijn Meneer vroeg, wat “dit” dan is?
Is dat dan thee drinken? Hahaha, nee natuurlijk niet.
Is dat dan samen wat eten? Hahaha, nee ook niet.
Maar wat is “dit” dan wel?

“Dit” is de bdsm Meneer. Bdsm houdt mij momenteel erg bezig en daar geniet ik volop van. Ik ben er echt elke dag veel mee bezig. Lees veel hier op deze site.

Meneer moest erom lachen en zei, dat mijn volgende verhaal “dit” zou gaan heten.

Nou Meneer, hier speciaal voor jou, mijn verhaal “DIT”.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie