Uit het dagboek van… SlavinJet #blog29

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Toestemming om te chatten

Vanochtend lag ik met Meneer nog in bed. Het was al 8.00 uur geweest. Opeens hadden we het over KIK en zei ik, dat de andere sub het wel vreemd zal vinden, dat ik nog niet gereageerd heb. Normaal gesproken, zit ik tussen 5.00 en 6.00 uur al wel met haar op KIK.

Mijn Meneer keek mij verbaasd aan en zei: “Echt waar?” Ja Meneer, dat is echt waar. Daarom groet ik Meneer ook altijd al zo vroeg in de ochtend.

Opeens zegt Meneer, dat ik toestemming heb, om met mijn sub vriendin te gaan chatten. Ik kijk Meneer even verbaasd aan, maar hij meent het nog echt ook. Whahahaha, zo’n goeie had ik nog nooit gehoord. Toestemming krijgen om te mogen chatten met je sub vriendin. En dat, terwijl we het ook nog over hem hebben.

Gauw spring ik uit mijn bed, haal mijn mobiel en ga weer bij Meneer in bed liggen. Mijn sub vriendin had nog niks gestuurd, dus begon ik deze ochtend. Al snel moest ik hardop lachen en Meneer lachte om mij. En dat, terwijl we het over hem hadden. Hoe geweldig is dit, hahaha… Het was dit keer een korte chat, want de andere sub moest gaan werken.

Toch wel heel bijzonder om te mogen chatten, waar je Meneer bij is, terwijl je het dan ook nog over hem hebt.

Bedankt Meneer voor de toestemming om met de andere sub te mogen chatten.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie