Uit het dagboek van… SlavinJet #blog3

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Klaarkomen of niet?

Tsja nog 3 nachtjes en dan zie ik Meneer weer. In het begin heeft hij een keer gezegd, dat ik voor een sessie 3 dagen ervoor niet meer mag klaarkomen. Van de week schreef hij opeens, dat 1 van de regels wordt, dat ik niet meer mag klaarkomen, zonder toestemming, dus…

Vandaag zat ik hier verhaaltjes te lezen en wat al te verwachten was, ik voelde dat mijn kutje begon te reageren. Dus ik stuurde Meneer een berichtje, of ik mocht klaarkomen. Eigenlijk, als ik goed had nagedacht, wist ik het antwoord al natuurlijk, maar…ik kon het toch proberen.

Na ruim een uur wachten, had ik nog steeds niks gehoord van Meneer. Ik had inmiddels al zoveel zin, dat ik toch maar lekker ging spelen met mezelf. En ja…dan ga ik door, totdat ik klaarkom. Daarna stuurde ik Meneer een bericht, met de vraag, dat ik niet zeker wist, of ik nu wel had mogen klaarkomen. Nu reageerde hij wel en vroeg, of ik al was klaargekomen. Ja dus.

Aangezien hij het druk had, had hij niet gereageerd. Dus dit is in mijn voordeel. Maar vanaf nu tot aan de sessie mag ik niet meer klaarkomen. Dat zal nog best moeilijk worden, maar ik zal het wel degelijk proberen en mijn best ervoor doen.

Oooooh, is het al vrijdag?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie