Uit het dagboek van… SlavinJet #blog30

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Vragen om klaar te mogen komen

Tsja, gisteren vlak voor het slapen gaan, meldde Meneer mij, dat ik nu toch echt eerst toestemming moet vragen, om klaar te mogen komen. Dus eerst vragen, voordat ik ga beginnen. Serieus???? Maar…Meneer, dit staat niet zwart op wit in mijn regels. Hahaha…En mijn berichten op KIK verdwijnen snel genoeg.

Meneer meldde mij, dat er nieuwe regels komen. Die zal hij opsturen. Maar ja… nu heb ik ze nog niet.

Nadat Meneer mij welterusten gewenst had, ging ik ook naar bed. Eenmaal in bed, stuur ik Meneer een bericht, of hij al sliep. Geen reactie.
Toen gevraagd, of ik klaar mocht komen. Geen reactie.

Dan maar gewoon lekker gaan vingeren. En elke 5 minuten Meneer een berichtje sturen, om aandacht te krijgen. Geen reactie.

Uiteindelijk heerlijk klaargekomen. Ik stuurde, na vele berichtjes, Meneer een bericht: Pfffff…
Ik ben heerlijk klaargekomen.
Benieuwd, hoe hij hier de volgende dag op zou gaan reageren.

Krijg ik vanmorgen van Meneer een bericht: Ik sliep denk ik al.
Hahahaha, hoe geweldig is dit???

Dus…ik hoef toch niet meer om toestemming te vragen, Meneer???

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie