Uit het dagboek van… SlavinJet #blog31

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Email

Gisteren kreeg ik spontaan een email binnen, privé. Het was een mail van mijn eerste D. die ik hier op bz heb leren kennen. Zo af en toe hebben we weleens even contact. Zo ook gisteren.

Deze D. leest hier mijn dagboeken. Was op de hoogte, dat ik had gebroken met mijn vorige Meester. Wist ook, dat ik weer zoekende was. Vroeg mij toen ook, of ik nu beter wist, wat ik zocht. Ja dat wist ik inderdaad nu wel beter. Van alle momenten leer je, van hem, maar ook van mijn vorige Meester.

Sinds een maand heb ik weer een Meneer en daar is deze D. dan ook van op de hoogte. Dat heb ik hem ook laten weten.

En nu een email van deze D. Hij was benieuwd, hoe het nu met mij gaat. Of ik gelukkig ben met mijn Meneer. Dat vindt hij toch wel belangrijk.
Nou, ik ben zeker gelukkig met mijn Meneer. We moeten nog wel wat naar elkaar toegroeien, maar dat gaat goedkomen. Heb veel vertrouwen in mijn Meneer.

Maar wat lief van deze D., dat hij zo af en toe wil weten, of het goed gaat met mij. Hij heeft mij hier een beetje wegwijs in kunnen maken, in deze bijzondere wereld. Er was geen klik, maar hij wenst mij wel deze mooie en bijzondere wereld toe. En dat vind ik dan zo lief van hem.

Het is mooi te weten, dat er iemand is, waar je op terug kan vallen, als het toch niet zo lekker gaat. Maar het is nog mooier om tegen hem te kunnen zeggen, dat het goed met je gaat. Dat je blij bent, dat je je Meneer gevonden hebt en gelukkig met hem bent.

Bedankt D. voor je mail. Dat was erg attent van je.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie