Uit het dagboek van… SlavinJet #blog32

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een rustige dag

Vandaag is het voor mij een rustige dag. Een dag, dat je nergens zin in hebt. Een dag om voor je uit te staren, gewoon geen fut hebben.

En dan is het fijn, om een sub vriendin te hebben, die dat aanvoelt en met je wilt bellen. Dat hebben we vanochtend dus ook gedaan. Gewoon, omdat ik het nodig had. Bijna 2 uur lang hebben we aan de telefoon gehangen. Praten over gevoelens en relaties. Over kleine problemen, die op zo’n moment wel een olifant lijken en ik een mier. Ik was blij met ons telefoongesprek. Kijk dan toch weer even anders tegen de dingen aan.

Maar ja, dan heb ik de rest van de dag toch geen fut meer. Geen zin om Meneer uit te dagen, om even lekker te rellen. Gewoon stil zijn vandaag, netjes antwoord geven en meer even niks doen.

Ik hoop, dat dit bij 1 dag blijf. Dat ik morgen gewoon weer mezelf ben en weer lekker kan gaan rellen en uitdagen. Weer even iets om handen heb, waar ik druk mee ben. Want zo’n rustige dag als vandaag, zo futloos voelen, vind ik helemaal niks.

Een rustige dag, maar wat voel ik mij dan toch onrustig.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie