Uit het dagboek van… SlavinJet #blog33

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Knopen leggen deel 2

Gisteren was het dan zover. Mijn Meneer heeft mijn oude Meester een bericht gestuurd. Hij wil van hem leren om knopen te gaan leggen. Ik weet, dat mijn oude Meester dat leuk vindt, dus vandaar, dat ik het ook voorstelde aan mijn Meneer.

Vanochtend hoorde ik van mijn oude Meester, dat hij het berichtje ontvangen heeft en hij stuurde mijn Meneer een berichtje terug. Ik heb nog even gezellig zitten chatten met mijn oude Meester. Dat was ook wel weer even gezellig.

Halverwege de ochtend sprak ik Meneer even. Hij heeft het bericht gelezen en is benieuwd, hoe het verder gaat lopen. Hij zei, dat we maar eens moeten gaan kijken, wanneer wel alle 3 kunnen. Dat lijkt mij een strak plan. Ik vind het erg spannend en heb er veel zin in.

Nu moet ik het gaan loslaten en het aan de heren over laten. Maar dat kan ik dus niet. Ik wil dit snel geregeld hebben, vind het veel te leuk. Dus net maar weer een berichtje naar mijn Meneer gestuurd. Vragen, wanneer hij contact opneemt, om met mijn Meester wat af te gaan spreken.

Nu toch weer afwachten. Hmmmm…wat duurt wachten dan toch weer lang.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie