Uit het dagboek van… SlavinJet #blog35

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Weer lekker bezig

Nog 1 nachtje slapen en dan zie ik mijn Meneer weer. Voor mijn doen, ben ik de afgelopen dagen wel erg rustig geweest, dus daar moest vandaag maar weer even verandering in komen. Helemaal stil en braaf zijn, kan ik niet. Zit niet in mij. Ik hou van uitdagen. Maar ook wel braaf zijn hoor. Alleen…vandaag dus even niet.

Vandaag nog even Meneer uitdagen, voordat ik hem morgen weer zie. Even nog lekker rellen, voordat ik weer op mijn plek gezet ga worden. Vandaag kan het nog en daar neem ik dankbaar gebruik van.

Meneer gefotoshopped. Hij kan er om lachen. Hij doet mij een suggestie, met wat hij mist, hahaha… Ik ga weer vrolijk verder fotoshoppen. Of Meneer het straks nog steeds zo leuk vindt, weet ik niet. Maar ik lig alweer helemaal blauw van het lachen.

Ik zit weer in een relmodus en ga nog even door. Ik heb er weer helemaal zin in. Vandaag kan het nog en geniet ervan.

Vandaag nog tranen van het lachen en morgen…?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie