Uit het dagboek van… SlavinJet #blog36

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Rellen en stuiteren

Vandaag ga ik Meneer weer zien. Wat heb ik er een zin in. Ik lig in bed al te stuiteren, dus dat wordt nog wat vandaag. Het zal pas eind van de middag worden, dat ik Meneer ga zien.

Zo was ik gisteren al bezig met fotoshoppen. Meneer kon erom lachen, zo sportief is hij dan weer wel. Toen kreeg ik opeens nog een opdracht. Pfff… En dat mag ik niet zeggen, dus gelijk strafpunten erbij.

Heb mijn opdracht toch maar braaf gedaan en Meneer was tevreden.

En nu…?
Nu ben ik maar weer gaan fotoshoppen. Hahaha, Meneer weet niet wat hij ziet, als hij wakker wordt en op zijn mobiel kijkt.

Stiekem zou ik zijn gezicht op dat moment weleens willen zien. Volgens mij geniet hij er wel van, ook al levert het mij straf op.

Gisteren heeft Meneer laten weten, dat de cane besteld is. Het is maar, dat ik het weet. Zou Meneer nog meer hebben besteld? Ik ben benieuwd.

Ooooh…is het al eind van de middag?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie