Uit het dagboek van… SlavinJet #blog39

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een compliment

Nadat ik vanmiddag was thuisgekomen, ben ik gelijk braaf aan mijn strafwerk begonnen. Ik heb netjes omschreven aan mijn Meneer, waarom ik niet om toestemming had gevraagd, om klaar te mogen komen.

Het schrijven hierover heeft mij ook gelijk aan het denken gezet. Wat bijzonder eigenlijk, dat je door je strafwerk aan het denken wordt gezet. Dat viel mij wel gelijk op.

Het feit, dat ik het niet gevraagd heb, is eigenlijk eenvoudig te verklaren. Ergens schaam ik mij hier dus voor. Maar waarom dan eigenlijk? Dat weet ik dus niet. Ik zal moeten leren, om dit soort dingen aan mijn Meneer te moeten gaan vragen. Leren, om niet zomaar zonder toestemming mijn zin te gaan doen. Ik ga hiervoor dus echt wel mijn best doen.

Nadat ik klaar was met schrijven, heb ik het via de mail naar Meneer gestuurd. Via KIK Meneer een berichtje gestuurd, dat ik mijn strafwerk verstuurd heb.

Krijg ik net een berichtje van Meneer. Hij vindt, dat ik mijn strafwerk heel goed heb opgeschreven. Krijg zelfs een compliment van mijn Meneer.

Bedankt Meneer, voor het mooie compliment.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie