Uit het dagboek van… SlavinJet #blog4

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Stuiteren

Gisteravond in mijn bed, stuurde ik mijn Meneer nog een berichtje. Ik vroeg hem, of hij mij vrijdag komt ophalen. En zo ja, hoe laat. Als antwoord kreeg ik alleen maar te horen: Info volgt. Dusss…daar kon ik het maar mooi mee doen.

Ik mag dus nog niks weten. Hij houdt de spanning zo wel erg hoog voor mij. Vandaag voel ik, dat ik weer begin te stuiteren. Ik wil weten, wat mij te wachten staat, maar vind het stiekem ook wel spannend, om juist niks te weten.

Dan maar stuiteren. Nog 2 nachtjes slapen en dan zie ik hem weer. Nog 2 dagen stuiteren. Zet maar weer heerlijke house muziek op, dan zit ik uiteraard ook niet stil op mijn stoel, maar dat heb ik nu wel even nodig. Nog 2 dagen in spanning.

Oooooooh…is het al vrijdag????

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie