Uit het dagboek van… SlavinJet #blog41

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Aap, banaan, bananenschil

Zo heb je een heerlijke sessie met je Meneer gehad. Meestal word ik daarna wel weer even wat rustiger van. Maar dit keer blijkbaar toch niet. Heel vreemd toch eigenlijk wel, maar het is echt zo.

Zo zat ik Meneer voor de sessie alweer te fotoshoppen en dat heb ik dan ook mogen voelen. Toch kon ik het niet laten, om hier nog even mee verder te gaan. Hoe dit zo kwam?

Ik ging zondag naar mijn moeder toe. Daar staat altijd de tv aan met natuurfilmpjes. Dit keer waren er apen op tv en ik moest gelijk weer aan Meneer denken. Eenmaal thuis, zocht ik een plaatje op van die apen, die ik diezelfde middag bij mijn moeder had gezien en begon weer te fotoshoppen.

Vervolgens ging ik het AH-bonusboekje voor deze week bekijken. En wat zie ik erin staan? Ja, heus waar, bananen. Hahahaha, hoe toevallig is dit zeg. Ik gelijk hiervan een foto gemaakt en naar Meneer toegestuurd.

En ja, nu kon Meneer mij dus mooi terugpakken. Als opdracht kreeg ik mee, dat ik vandaag een banaan moest kopen en Meneer een berichtje sturen, zodra ik dit gedaan heb.

Dus ben ik vandaag heel braaf in de AH een banaan gaan halen. Eerst alvast in de winkel de bananen op de foto gezet en vervolgens thuis mijn banaan op de foto gezet. Deze netjes doorgestuurd naar Meneer.

Maar ja,… verder geen opdracht gekregen. Het werd lunchtijd, dus ik heb heerlijk de banaan opgegeten en de schil op de foto gezet en deze ook maar aan Meneer gestuurd.

Tsja, hier was Meneer dan weer niet zo blij mee. Het was niet de bedoeling, dat ik de banaan ging opeten! Alleen had Meneer mij ook niet verteld, wat ik er wel mee moest doen.

Gelukkig had ik vanochtend 2 bananen gekocht. Iets wat Meneer niet wist. Ik heb de 2e banaan op de foto gezet en ook maar naar Meneer gestuurd. Meneer is weer blij, want nu kan hij mij toch nog een opdracht geven.

Alleen…ik ben pas vanavond laat thuis. Tsja, daar heeft Meneer dan weer geen boodschap aan. Zodra ik vanavond thuiskom, hoor ik wat mijn opdracht wordt.

Aap, banaan, bananenschil. Toch weer een banaan?
Is het al avond?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie