Uit het dagboek van… SlavinJet #blog42

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Naam aangepast

Ik heb het er met mijn Meneer al vaker over gehad. Gevraagd, of ik zijn naam achter mijn naam mag zetten. Dat ik trots mag laten zien, dat hij mijn Meneer is.

En op deze manier is het ook voor andere D.’s duidelijk, dat ik al bezit ben van mijn Meneer. Dat ze mij geen mailtjes meer hoeven te sturen, om te vragen, of ik wat met ze wil gaan drinken. Of dat ik te horen krijg, dat ze mij best wel met een riem willen slaan, terwijl mijn foto toen geen riem was, maar mijn halsband van mijn vorige Meester. Of dat ik te horen krijg, dat ze een zak over mijn hoofd gaan doen, zodat ze alles met mij kunnen doen. Of dat ik geen checklist nodig heb, omdat zij bepalen. Dat soort mails dus…
Daar ben ik een beetje klaar mee.

Vanochtend kreeg ik van mijn Meneer toestemming om zijn naam achter de mijne te mogen zetten. Ik mag laten zien, dat ik zijn bezit ben. En daar ben ik trots op. Ik ben mijn Meneer hier dan ook erg dankbaar voor.

Bedankt Meneer voor de mooie aanvulling achter mijn naam.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie