Uit het dagboek van… SlavinJet #blog43

SlavinJet

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Mindfuck

Een tijdje geleden heb ik aan mijn Meneer het KIK van mijn vorige Meester gegeven. Van hem wil hij leren knopen leggen en op mij oefenen. Mijn vorige Meester staat hier dan ook voor open.

Sinds kort weten we nu, dat dit op vrijdag 20 april gaat plaatsvinden. Ik heb er veel zin in. Vind het wel vreemd, om dan 2 heren voor mij te hebben. Een beetje eng ook wel, maar vooral ook spannend.

Gisteren sprak ik mijn vorige Meester. Hij had een aantal voorstellen, wat ze met mij zouden kunnen doen. Aangezien ik dan 2 heren mag en kan dienen en ik dan 2 pikken tot mijn beschikking heb.

De dingen die hij noemde vind ik leuk en geil in mijn fantasieën, maar in werkelijkheid…? Dat weet ik dus nog niet. Mijn vorige Meester wist mij weer aardig op de kast te krijgen.

Mindfuck, het lukt hem nog steeds. Hij had er de grootste lol om en ik zat zo op de kast. Hoe doet hij dat toch?

Hij vertelde mij, dat hij en mijn Meneer nog afspraken moeten maken met wat ze met mij gaan doen.
Heb ik hier ook nog ergens inspraak in…?

Voor de zekerheid maar even bij mijn Meneer geïnformeerd. Hmmm…Hij staat dus voor veel open. En of ik hier ook inspraak in heb…?
Nee dus. Ik zal mij dus aan 2 heren moeten overgeven. Wel 2 heren die ik ken en vertrouw, maar toch…

Doodeng vind ik deze gedachte. En dan duurt het nog best lang voordat het 20 april is. Misschien maar niet meer teveel contact zoeken met mijn vorige Meester. Geen Mindfuck meer. Kan daar slecht tegen.

Mindfuck…ik haat het!

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie