Uit het dagboek van… SlavinJet #blog44

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Toestemming vragen

Gisteren ging ik aan Meneer toestemming vragen om klaar te mogen komen en het mocht. Daar was ik erg blij en dankbaar voor.

Echter ‘s-avonds had ik weer zin om klaar te komen, dus vroeg ik het weer aan mijn Meneer. En ja, ook dit keer mocht het, maar… Ik kreeg er een opdracht bij. Ik moest een dildo gebruiken en een filmpje maken. Uhmmm…oké dan maar. Ik mocht in ieder geval klaarkomen.

Ik lag uiteindelijk pas laat in bed en was uiteindelijk zo moe, dat ik ben gaan slapen.

Toen ik vanochtend wakker werd, wilde ik toch nog graag klaarkomen. Zo bedacht, was zo gedaan en ben ik heerlijk klaargekomen. Mijn Meneer een berichtje gestuurd, dat het filmpje niet gelukt was.

Later op de dag vroeg Meneer, hoe het kwam, dat het filmpje niet gelukt was. Ik heb eerlijk toegegeven, dat mijn camera niet aanstond. Hahaha…

Meneer wilde weten, of ik het vergeten was, of dat het bewust was. Ik heb aangegeven, dat ik spontaan ben klaargekomen. Nergens meer aan gedacht dus.

Meneer had zo zijn bedenkingen dat ik spontaan was klaargekomen en zei: je bent me er eentje. Ook wees hij mij erop, dat ik vanochtend niet om toestemming had gevraagd.

Tsja, daar had ik al snel mijn antwoord voor klaar liggen. Aangezien ik gisteren niet meer was klaargekomen, mocht ik dat dus vanochtend nog wel goedmaken.
Meneer moest dit toch eerst eens even teruglezen.

Later op de dag kreeg ik van Meneer bericht, dat hij mij begreep en mij dus geen blaam treft. Dit vond ik dus echt geweldig. Maar in het vervolg moet ik toch opnieuw om toestemming vragen.

Verder krijg ik straf, omdat ik niet de dildo heb gebruikt en geen filmpje heb gemaakt. Pfff…
En ook voor mijn pfff…krijg ik straf, want dit mag ik dus niet zeggen.

Hmmm…morgen komt Meneer weer langs. Dan komt hij gezellig eten. Daar kijk ik wel naar uit. Enne…ook naar de rest van wat we gaan doen natuurlijk.

Is het al morgen…?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie