Uit het dagboek van… SlavinJet #blog46

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Twee maanden

Vandaag is het precies 2 maanden geleden, dat Meneer mij een mail terug stuurde. Vanaf die dag hebben we nu dagelijks contact.

Vandaag is het alweer 2 maanden en wat hebben we al een hoop meegemaakt. En ik hoop nog zoveel meer mee te gaan maken met mijn Meneer.

Vandaag 2 maanden en we laten elkaar geen dag met rust. Elke dag is er contact. We zouden eens in de 2, soms 3 weken afspreken. Maar we zien elkaar elke week. En het voelt goed.

Vandaag is het al 2 maanden Meneer.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie