Uit het dagboek van… SlavinJet #blog48

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Strafregels

Tsja, gisteren schreef ik al, dat mijn Meneer op wintersport is, en als de kat van huis is…
Ben ik gisteren en vandaag weer heerlijk aan het rellen gegaan.

Waar ik dan toch niet helemaal op gerekend had, was dat Meneer mij nu dus wel degelijk strafregels heeft opgegeven. Dat was toch wel even slikken voor mij. Ik moest ze gelijk 100x opschrijven. Dat heeft mijn hand wel even gevoeld hoor.

Ook moet ik deze week gaan oefenen met mijn buttplugs. Eerst de kleine en daarna de grote. Vandaag mocht ik een uur met de kleine beginnen. Maar…Meneer vond het ook gelijk wel een goed idee, om tijdens het schrijven van mijn strafregels de grote buttplug in te doen. En dan na het schrijven nog maar gelijk een uur extra erin te laten zitten.

Pfff… daar zit je dan met goed fatsoen en een buttplug in je kont strafregels te schrijven. Het kostte mij meer dan een uur, om ze te schrijven. Gauw Meneer een bericht gestuurd, dat ik klaar was met schrijven en gevraagd, of de buttplug er dan om 18.15 eruit mag.

Helaas…hij wil eerst mijn strafregels binnen hebben. Ik heb ze dus snel in gescand en aan Meneer gemaild. Nu mag de buttplug er pas om 18.29 eruit.
Pffff…

Stomme strafregels…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie