Uit het dagboek van… SlavinJet #blog49

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Nog meer strafregels

Volgens mij heeft Meneer de smaak te pakken, nu hij zo ver weg zit. Dit is echt niet meer leuk eigenlijk. Hmmmm…

Ik ben 1x zonder toestemming te vragen klaargekomen. Hier zou Meneer nog op terug komen, maar ik hoorde telkens niks meer. Vandaag dan toch maar netjes gevraagd, maar ja, Meneer is natuurlijk heerlijk aan het skiën. Het wachten duurde mij te lang en zo kwam ik voor de 2e keer klaar zonder toestemming.

Halverwege de middag een bericht ontvangen van Meneer. Hij was het er natuurlijk niet mee eens, dat ik alweer zonder toestemming was klaargekomen en zei: Ongelofelijk, wat ben jij hardleers. Uhmmm…tsja misschien wel. Sorry Meneer.

En toen kreeg ik dus weer 100 strafregels. Dit moest ik voor 18.30 inleveren via de mail. Zodra ik thuis was, Meneer snel een bericht gestuurd, dat ik ging beginnen. Aangezien ik pfff… zei, kreeg ik er gelijk nog 25 strafregels extra bij. Pffff…

Nou, ik heb het weer geweten. Mijn hand ging natuurlijk steeds langzamer en was veel te laat klaar met mijn strafregels. Een ding weet ik nu wel zeker. Mijn Meneer kan zeker weten wel streng zijn. Daar ben ik nu wel achter gekomen.

Echt niet leuk, dat hij nu zover weg zit. Ik mis mijn Meneer nu al. Ik hoop, dat deze week snel voorbij zal gaan. Niet voor Meneer hoor, ik gun hem deze vakantie van harte. Maar wel voor mij. Oh, wat mis ik die man zeg!

Strafregels…?
Pffff…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie