Uit het dagboek van… SlavinJet #blog5

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Oepsmomentje

Net weer even gezellig met mijn Meneer zitten chatten. Ik had hem net gemeld, dat ik vandaag bij de kapper ben geweest en mijn haar ook weer heb geverfd. Waarop zijn reactie was, dat ik er al helemaal klaar voor ben, voor vrijdag. Dan kan ik mij mooi aan hem presenteren. Uhmmm…nou, dat is geloof ik, nog niet helemaal mijn ding hoor.

Hij gaf gelijk aan, dat we dat dus ook gaan trainen. Nou, ja, als het dan echt moet, maar dan wel in ministapjes hoor. Daar gaat hij mee akkoord, gelukkig.

En toen we ons gesprek eindigde, maakte ik dus een foutje, het ging nog niet eens met opzet!
Ik wilde schrijven: “Tot later”, maar wat stond er?? “Tot la”. En ik had dus niks in de gaten.

Krijg ik als antwoord terug: “la? Serieus? En ik denk eerst nog, waar heeft hij het nu weer over? Dus ik lees gauw terug en zie mijn foutje staan. Tsja, daar moest ik dus wel erg om lachen.
Krijg ik opeens te horen, dat ik echt wel een masochiste ben.

Vraag ik nog serieus, waarom?
Nou…, die uitleg zal ik vrijdag dus wel krijgen en voelen.
Oeps!!

Ik probeerde nog gauw uit te leggen, dat dit echt per ongeluk gebeurde, dat ik het niet eens door had. Oké, ik vond hem dan wel weer erg grappig.

Nou…vrijdag krijg ik dus te voelen, hoe grappig mijn Meneer dit vind!

OEPS!
Is het al vrijdag?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie