Uit het dagboek van… SlavinJet #blog50

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een sportieve Meneer

Wanneer ik het niet eens ben met mijn Meneer, dan zeg ik dit ook eerlijk tegen hem. Zo ook vandaag. Als extra straf, moest ik vandaag mijn dikke buttplug weer in tijdens het schrijven van mijn strafregels. Voor elke minuut dat ik mijn strafregels te laat zou inleveren, moest de buttplug 2 minuten extra blijven zitten.

Tsja, dat ik mijn strafwerk te laat in zou leveren, daar was ik al op voorbereid. Het was teveel voor de tijd, die ik ervoor kreeg. Uiteindelijk was de mail 18 minuten te laat verstuurd.

Van Meneer kreeg ik te horen, dat mijn strafwerk 20 minuten te laat was ingeleverd, dus de buttplug nog eens 40 minuten extra lang moest blijven zitten.

En ja…eerlijk is eerlijk, maar hier was ik het er dus echt niet mee eens. Dit meldde ik dan ook aan Meneer. En toen kreeg ik van Meneer een bericht terug. Hij was het met mij eens en zei toen heel sportief, dat er niet 4 minuten, maar zelfs 10 minuten van mijn straf eraf gingen.

Wauw, dit vind ik dan wel weer heel erg sportief van mijn Meneer. Daar had ik dan weer niet op gerekend.

Meneer is sportief, omdat hij zijn fout durft toe te geven. Iets wat echt niet elke dominant zal doen.
Meneer is sportief, omdat hij meer van mijn straf eraf haalt, dan wat hij zou hoeven doen.
Zo super sportief van hem. Ik denk niet, dat veel dominanten hem dit na zullen doen.

Aangezien ik het mijn Meneer vaak best moeilijk maak, vind ik het ook wel zo sportief, om dit te melden. Hij is niet alleen sportief in lichamelijke zin, maar ook sportief in zijn handelen naar mij toe, om zijn fouten toe te geven en mij strafvermindering daardoor te geven. En daar waardeer ik mijn Meneer enorm voor.

Ik bof maar met mijn sportieve, lieve Meneer.
Dank je wel Meneer.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie