Uit het dagboek van… SlavinJet #blog51

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Buttplug

Tsja, en daar zit je dan met een buttplug in je kont. Zit nou niet echt lekker, maar ach…het is goed te doen.

Totdat…jawel…oeps…echt waar!! Opeens moest ik toch nodig poepen. Maar de buttplug moest nog een half uur blijven zitten. En het was een straf, geen opdracht!

Tsja, wat moet je dan? Vragen, of je toch naar de wc mag…? Staat dat dan niet een beetje raar…? Het is uiteindelijk wel mijn straf. Heb maar besloten, om niks aan Meneer te vragen.

Een half uur heb ik op mijn stoel zitten wiebelen. Een half uur lang mij erg ongemakkelijk gevoeld. Oei, wat kan een half uur dan opeens een eeuwigheid duren zeg!

Ik heb het volgehouden. Ik kon niet meer stilzitten. Na een half uur rende ik naar de wc. Zo blij, dat mijn straf erop zat! Boven de wc mijn buttplug eruit gehaald. Pfff…wat luchtte dat op zeg.

Toen ik dit later aan Meneer vertelde, zei Hij, dat hij nu wel weer trots op mij is. Dat is dan toch wel weer heel fijn om te horen. Word ik wel weer warm van.

Bedankt Meneer voor mijn straf. Deze zal ik niet gauw meer vergeten.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie