Uit het dagboek van… SlavinJet #blog54

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Nog 1 maand

Vanochtend zat ik te bedenken, gisteren was de dag, dat het precies over 1 maand gaat gebeuren. Over 1 maand heb ik 2 heren voor mij i.p.v. alleen maar mijn Meneer. Ik vind het eng en spannend tegelijk.

Ik weet wel een beetje wat mij te verwachten staat, maar dan nog… De gedachte alleen al is eng en spannend. Ik kijk er heel erg naar uit, dat zeker wel. Ben ook heel erg benieuwd hoe het zal zijn. Niet alleen naar je eigen Meneer luisteren, maar ook naar de andere man. Een man, die eens mijn Meester was, dat dan weer wel. Dat maakt het voor mij ook wel weer een stukje makkelijker.

Maar dan nog… Ik heb mijn vorige Meester voor het laatst op 20 december 2017 gezien. Dat is straks dus 4 volle maanden geleden. Zal ik mij dan gelijk op mijn gemak voelen bij hem, of zal het toch even onwennig zijn? Ik heb echt geen flauw idee.

Ik zal het nog even moeten afwachten. Alles maar over mij heen laten komen. Zenuwachtig ben ik al, dus dat zal dan ook echt niet minder zijn. De heren maken al plannen, wat ze die dag gaan doen met mij. Ik ben heel benieuwd. Ik kijk er naar uit.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie