Uit het dagboek van… SlavinJet #blog55

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Verward

Vandaag ben ik verward. Echt heel erg verward. Hoe dit komt…?

Meneer is nog op wintersport. Gisteren was ik erg lief voor hem, heb ik mij zeer rustig gehouden. Ik was zijn brave en heerlijke sub. Dat is ook wel leuk om te horen natuurlijk.

Maar ja, vandaag…? Ik ben weer onrustig. Ik mis mijn Meneer, ook al hebben we dagelijks contact. Dus ging ik weer heerlijk uitdagen en fotoshoppen. En niet een klein beetje…
Welnee, een hele hoop. Ik had er weer zin in. En toen was het afwachten op zijn reactie.

Ja, zijn reactie kwam, maar niet wat ik had verwacht. Hij kon er wel om lachen. Uhmmm… Dat verward mij dus. Misschien nog maar even doorgaan dan.

Wat ik ook deed, de straf blijft uit. Hoe kan dit nu? Dit klopt toch niet?
Het verward mij enorm.

Ik ging er maar om lachen. Dat het toch wel makkelijk is zo. Lekker mogen rellen en geen straf krijgen. Maar ook daar reageert Meneer niet op. Ik raak steeds meer en meer verward. Snap er echt niks meer van.

Meneer, ik ben verward! Pfff…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie