Uit het dagboek van… SlavinJet #blog56

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Alsnog straf

Gisteren was ik verward. Verward, omdat ik zat te rellen en Meneer zat uit te dagen, maar geen straf hiervoor heb gekregen. Ik begreep hier eigenlijk ook niks van. Later op de avond gaf Meneer aan, dat hij het erg druk had. Tsja, dat kan gebeuren. Dus…een dag kunnen rellen zonder straf. Hier moest ik eigenlijk dan wel weer om lachen.

Vanochtend wenste ik mijn Meneer, zoals gewoonlijk, een goedemorgen toe. Daarna vroeg ik, of ik mocht klaarkomen. Even later wenste Meneer mij ook een goedemorgen toe. En nee, ik mag vandaag niet klaarkomen van hem. Dit is mijn straf voor mijn gedrag van gisteren. Ik moet het maar als een verlate straf zien.

Tsja, daar stond ik dan wel weer even van te kijken. Die had ik niet zien aankomen. Maar Meneer heeft wel gelijk hoor. Al heb ik wel ergere straffen gehad dan dit. Maar…zijn punt is wel heel duidelijk.

Alsnog straf dus. Het voelt raar, maar het is terecht. Vanavond gaat Meneer weer richting huis rijden. Dan zit zijn vakantie erop. Ik ben er diep van binnen wel blij om. Ik kijk ernaar uit om Meneer weer te mogen gaan zien. Weet nog niet wanneer dit zal zijn, maar de komende week, zal ik hem gaan zien.

Maar voor nu: alsnog straf

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie