Uit het dagboek van… SlavinJet #blog57

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Radiostilte

Radiostilte, dit is echt de ergste straf, die ik mij kan bedenken. Ik vind het echt verschrikkelijk. Zo erg, dat dit bestaat.

Waarom ik deze straf heb gekregen? Tsja, ik ben gewoon zo ontiegelijk stom geweest. Als ik aan het rellen ben, kan ik weleens dingen zeggen, die ik beter niet kan zeggen. Meneer had mij hierop gewezen. Hij had mij ook gewaarschuwd, dat ik dat beter niet meer kan zeggen. Hij was hier echt wel heel duidelijk in. Ik zou het dan nog eens zwaar te verduren krijgen, was letterlijk wat hij zei.

En toen ging het vanochtend toch echt mis. Ik kreeg alsnog straf voor mijn gedrag van gisteren. Maar het was niet zo’n zware straf. Meneer vond ook wel, dat ik bofte hiermee. En dat was ook zo.

En als ik daar nu verder niet meer op gereageerd zou hebben, was er nu niks aan de hand geweest. Maar ik was stom. Ik was echt oliedom gewoon. Ik ging Meneer fotoshoppen op het woord, zoals ik hem absoluut niet mag noemen. Ik vond mezelf nogal grappig, omdat ikzelf het woord niet noemde.

Toen kreeg ik bericht van Meneer, dat er voor vandaag geen contact meer zou zijn. Hier schrok ik enorm van. Dit had ik niet zien aankomen, dit was ook helemaal niet mijn bedoeling.

Mijn gezonde verstand riep mij tot orde. Wat ben ik een oliedom subje zeg. Hoe had ik dit nou kunnen doen? Meneer had mij nog zo gewaarschuwd. En toch…ik luisterde niet naar hem. Ik probeerde via KIK nog contact te krijgen, zonder succes, ook via Whatsapp, zonder succes. Hier op bz Meneer een berichtje gestuurd en mijn excuses aangeboden.

Uiteindelijk toch nog een berichtje op KIK. Meneer legde uit, waarom geen contact te hebben vandaag. Precies wat ik dus dacht.

Nu hebben we tot morgen 12.00 uur radiostilte. Wat vind ik dit verschrikkelijk zeg. Zo erg. Het lachen is mij nu wel vergaan. Tranen staan er in mijn ogen. Huilen is nog maar het enige wat ik wil. Ik voel mij zo ellendig. Ellendig om wat ik gedaan heb bij mijn Meneer. Dit verdient hij helemaal niet, maar toch heb ik het gedaan. Zoveel spijt heb ik er nu van, maar te laat.
Deze straf heb ik dan ook meer dan verdiend, dat begrijp ik maar al te goed. Maar het is dan ook wel gelijk de ergste straf die er bestaat.

Maar ik doe mijn best, mijn straf uit te zitten. Geen contact meer te zoeken met Meneer. Vanavond geen goedenacht Meneer, geen kusjes vandaag. Oh wat doet dit zeer. Nee, lachen doe ik vandaag niet meer.

Radiostilte, wat een verschrikkelijke rotstraf is dit.

Meneer, ik mis je…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie