Uit het dagboek van… SlavinJet #blog58

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Zo erg stil

Gisteravond had ik het er moeilijk mee, om naar bed te gaan. Niks meer van Meneer gehoord. Geen goedenacht, geen kusje, helemaal niks. Het is erg stil.

Vannacht liggen woelen in mijn bed. Echt slapen kon ik niet. Af en toe op mijn mobiel kijken, of Meneer mij misschien toch nog een goedenacht had gewenst. Stomme gedachte natuurlijk. Het bleef stil.

Vanochtend word ik wakker. Ik draai mij nog een paar keer om in bed. Geen goedemorgen subje vandaag voor mij. Het is zo erg stil.

Nu ben ik de uren aan het aftellen. Nog 4 uur en dan hoop ik weer wat van Meneer te mogen horen. Ik kijk er naar uit. Ik wil dit zo snel mogelijk achter mij laten en nooit meer meemaken.

Zo erg stil…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie