Uit het dagboek van… SlavinJet #blog59

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Na regen komt zonneschijn

In spanning wachtte ik vandaag af, totdat het 12.00 uur zou zijn. Ik durfde de eerste stap niet te nemen, wachtte netjes op Meneer.

Na een half uur het verlossende bericht. De radiostilte is voorbij. Wat ben ik hier blij mee. Wat heb ik mij ellendig gevoeld. Dat had ik dan ook wel verdiend, maar toch…

Na regen komt zonneschijn. Nou, dat kan wel kloppen. Na mijn tranen te hebben laten vloeien, mag ik nu weer stralen. Stralen, dat dit achter mij ligt, opgelucht weer adem kunnen halen.

Mijn lesje heb ik wel geleerd. De boodschap is wel duidelijk. Meneer kan heel erg lief zijn, maar indien nodig, kan hij ook hard zijn, keihard zelfs.

Dank je wel Meneer, dat je mij dit duidelijk hebt gemaakt.

Na regen komt zonneschijn…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie