Uit het dagboek van… SlavinJet #blog6

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Wachten

Wachten dat doe ik al de hele dag.
Wachten op informatie/instructies voor morgen.

Morgen zie ik mijn Meneer weer. Nog maar 1 nachtje slapen, maar…ik weet nog niks. Nou ja, bijna niks dan. Ik weet, dat hij een hotel geboekt heeft. Maar daar blijft het dan ook bij.

Wachten, ik stuiter al de hele dag. Zou ik vandaag nog informatie krijgen? Zou ik vannacht kunnen slapen, of stuiter ik dan ook gewoon door?

Wachten…nog 1 nachtje slapen en dan weet ik meer.

Is het al vrijdag…?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie