Uit het dagboek van… SlavinJet #blog60

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Een sub vriendin

Hoe heerlijk is dat in deze bijzondere wereld? Hoe mooi en bijzonder kan het zijn?
Sinds een tijdje heb ik hier op bz een sub leren kennen, wat nu aanvoelt als mijn vriendin in de BDSM-wereld.

Een sub vriendin. Een vriendin waarmee je lief en leed mee kan delen, zeker ook binnen de BDSM. En we delen ook echt lief en leed met elkaar. We hebben dagelijks contact en veel plezier.

Maar…wanneer we elkaar even echt nodig hebben, staan we ook voor elkaar klaar. Dan bellen we elkaar op. Zit zij in een subdrop, mag ze mij bellen en ik luister naar haar.

Nu zat ik in een dip met mijn radiostilte van Meneer. Mijn sub vriendin voelde het aan en belde mij op. Als een klein kind zat ik te huilen aan de telefoon. Ik wilde dat niet, maar het moest eruit. En zij…? Ze stond gewoon voor mij klaar, de lieverd.

Wat heerlijk om een sub vriendin te hebben. Wat heerlijk om je gevoelens van BDSM te kunnen delen. Wat is dit toch een mooie, bijzondere wereld.

Dank je wel sub vriendin

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie