Uit het dagboek van… SlavinJet #blog62

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Opdracht tijdens de films

Vandaag zit ik de hele dag in het Filmhuis. Meneer weet dit en hebben tussendoor gezellig contact.

Opeens begonnen we over opdrachten en Meneer vroeg, waar ik was. Ik zei, dat ik al in het Filmhuis ben. Meneer vroeg, of ik mijn buttplug bij mij heb…? Uhmmm…nou nee, niet echt. Zit nou niet echt standaard in mijn tas Meneer. Dat vond Meneer jammer en vanaf morgen, moet de buttplug dus in mijn tas zitten (Ik zit t/m zaterdag in het Filmhuis moet je weten).

Maar vandaag geen buttplug, dus geen opdracht zei ik lachend. Fout dus. Ik mocht naar de wc gaan en mijn slipje uittrekken. Dusss…

Braaf als dat ik dan wel weer kan zijn, heb ik op de wc mijn slipje uitgetrokken en in mijn tas gestopt. En ik de ene film na de andere film zitten kijken, zonder slipje aan.

Wat mij verbaasde was, dat mijn kut hier al op zat te reageren. Ik voelde dat ik nat werd. Hoe stom is dit nu? Ik meldde dit dus aan Meneer.

Ga tussen de films door naar de wc en vinger jezelf maar, zei Meneer. Zo gezegd, was zo gedaan. Tsja, dat was wel lekker, alleen… Als ik eenmaal bezig ben, wil ik eigenlijk ook wel klaarkomen.

Begin van de avond had ik volop tijd, voordat de laatste film ging beginnen. Dit had ik netjes gemeld aan Meneer. Eigenlijk wou ik nog steeds klaarkomen.

En toen…? Toen kreeg ik van Meneer toestemming, om op de wc klaar te mogen komen. Wauw, dit is wel heel spannend en durf ik dat dan wel? In de wc’s was het helemaal stil. En ja…eerlijk is eerlijk, wanneer je geil bent door je opdracht, wil je toch graag klaarkomen?

Wat ik nooit achter mezelf had gezocht, gebeurde dan vandaag toch echt. Ik ben zomaar op de wc klaargekomen. Ik durfde het aan. Zo ben ik eigenlijk helemaal niet, ben ik veel te bescheiden voor.

Meneer noemt mij zijn subje, zijn sletje, zijn slavin en zijn meisje. Dat vind ik ook allemaal prima. Nooit gedacht, dat er een sletje in mij schuilt. Ik moet nog veel ontdekken, maar ben wel weer een ervaring rijker.

Leuk hoor, zo’n opdracht tijdens de film…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie