Uit het dagboek van… SlavinJet #blog63

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Gevonden

Afgelopen weekend schreef ik al in mijn dagboek, dat een vriendin van mij een Meesteres is. Meneer is erg nieuwsgierig naar haar en wil weten, wie het is. Ik hou mijn mond, zo hield ik vol. Maar ja…wat gebeurde er??

Deze Meesteres heeft hier op mijn dagboeken gereageerd. Nu weet ik, dat ze een sadist is, maar dat ze dit zou doen…? Nee, daar had ik even niet op gerekend. En Meneer…? Meneer die lacht. Hij heeft haar gevonden!!

En nu…? Nu is het afwachten. Meneer zegt, dat hij haar later vandaag een berichtje zal sturen. Oeps!! Dat is wel heel erg snel. Meneer denkt, dat hij nog wel het een en ander van haar zal kunnen leren. Volgens mij, heeft hij er nu al lol om.

En ik…? Ik zal het moeten afwachten. Ik zal op Meneer moeten vertrouwen en het over mij heen moeten laten komen. Of ik het nou leuk vind, of niet. Ik heb geen keuze meer.
Arme ikke…

Hopelijk vergeet Meneer haar een berichtje te sturen, omdat hij het te druk heeft. Hopelijk loopt dit nog met een sisser voor mij af.
Of zit ik nu maar wat te dromen…? Vroeg of laat, zal hij haar heus wel een berichtje sturen, daar is hij te nieuwsgierig voor. Ik wacht maar af, zal het vanzelf wel gaan merken, denk ik zo maar.

Ik moet gaan leren, mijn grote mond te gaan houden. Want alles wat ik aan Meneer vertel, gaat hij dus ook wat mee doen. Hmmm… Toch weer een lesje geleerd in ieder geval.

Meesteres, je wordt bedankt!! Bedankt, voor het reageren hier op bz…

Meneer, je hebt haar gevonden…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie