Uit het dagboek van… SlavinJet #blog64

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Films en buttplugs

Gisteren ging ik eind van de middag weer naar het Filmhuis. Ik ga nog vrolijk verder met mijn festival daar. Dit keer zaten er buttplugs in mijn tas. Een opdracht van Meneer. Best wel een raar gevoel, maar oké.

De eerste opdracht was, om tijdens de 1e film mijn kleine buttplug in te brengen. Zo gezegd, was zo gedaan. Dus voordat ik naar de zaal ging, netjes in de wc mijn kleine buttplug ingebracht. Dat ging makkelijk en het zat prima.

Na de 1e film, had ik een kwartiertje de tijd. De kleine buttplug moest eruit en de grote erin. Ook dat ging vrij makkelijk en zat prima. Dus op naar de volgende film.

Maar tijdens de film zat de grote buttplug toch niet meer zo lekker. Het gedeelte in mijn kont ging prima hoor, daar zat het hem niet in. Maar het handvat zeg maar, of hoe je het uiteinde dan ook wil noemen, dat zat echt niet lekker. Het leek net, alsof overal mijn velletje knel zat. Ik zat te wiebelen op mijn stoel, maar niks hielp. Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt. Zat mijn buttplug er dan toch niet helemaal goed erin?? Ik heb echt geen idee.

Ik had bedacht, hem na de film eruit te halen. Zo wil ik niet zitten. Dus ik na de film weer gauw naar de wc toe. Krijg ik bericht van Meneer, de buttplug moet blijven zitten. Uhmmm…toch maar een berichtje teruggestuurd, of hij eruit mocht. Waarom, was de vraag. Omdat het zeer doet Meneer. Oké, dan mag hij eruit. Meneer is de rotste nog niet, gelukkig.

Tijdens mijn laatste film, zat er een meneer voor mij. Hij zat aardig te wiebelen op zijn stoel. Het eerste wat door mijn hoofd schoot was, zou hij ook een buttplug in hebben? Tsja, je weet maar nooit!! Zou zomaar kunnen, toch…? Halverwege de film, ging hij even de zaal uit. Nou ja, even…? Het duurde even, voordat hij weer terug kwam. Wat mij wel opviel was, dat hij nu stiller op zijn stoel zat.
Zou het dan toch…?

Zo was het dan al met al weer een heerlijke dag in het Filmhuis. Dankzij de buttplugs zat Meneer ook heerlijk in mijn hoofd. Dat is pas genieten zeg.

Films en buttplugs…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie