Uit het dagboek van… SlavinJet #blog67

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Stout, braaf, ondeugend

Voordat Meneer gisterochtend wegging bij mij, zei hij nog, dat ik de laatste tijd wel erg stil ben. Niet meer zo aan het rellen. Ik zei tegen Meneer, dat ik nu te druk ben met mijn filmfestival, maar dat ik daarna heus wel weer ga rellen hoor. Wees niet bevreesd Meneer.

Eenmaal weer in het Filmhuis moest ik van Meneer de kleine buttplug indoen, de grote heb ik toch niet bij mij, suggereerde Meneer. Ik moest hierom lachen, want deze had ik inmiddels weer braaf in mijn tas gestopt. Ik meldde Meneer, dat ik weer een verhaal had geschreven hier op bz. Die ging Meneer maar eens snel lezen.

Wat zijn reactie hierop was???? Dat ik een stout sletje ben, hahaha…Toch leuk, dat verstoppen van de grote buttplug. Ik had hem niet mee naar de slaapkamer genomen, omdat deze de laatste tijd een beetje zeer doet in mijn kont. Dus zat ik hier niet op te wachten hem weer in te moeten.

Voordat ik mijn laatste film in zou gaan, vroeg ik aan Meneer, of de grote buttplug er nog in moest, of toch niet. Als ik een braaf subje wou zijn, dan zou ik hem dragen. Dus speciaal voor mijn Meneer toch de grote buttplug maar weer ingedaan.

Tsja, daar heb ik toch een spijt van gehad. Die laatste film begon goed. Maar halverwege de film, wist ik niet meer waar ik het zoeken moest. Een beetje links op mijn bil zitten, een beetje rechts op mijn bil zitten, een beetje met mijn kont omhoog. Nog nooit zo blij geweest, dat een film was afgelopen. Snel naar de wc en de buttplug eruit.

Meneer was blij met mij en vond mij een braaf subje. Zeker nadat hij hoorde, dat ik zoveel pijn eraan heb gehad.

Eenmaal thuis, zei ik tegen Meneer, dat hij nooit raadde, wat ik in de film had gezien. Hij raadde het in 1x, want ik heb hem daar op gefotoshopped. Dat was op een aap. Toen ik hem een welterusten wenste, schreef ik per ongeluk: slaap lekker Meneer Aap. Dit staat nog steeds in mijn mobiel. Meneer antwoordde gelijk, daar begint het rellen weer. Ik moest er toch wel weer om lachen.

Ik zei daarna nog wel, dat ik Meneer wel lief vind hoor. En gaf hem nog een paar extra kusjes…

Stout, braaf en ondeugend, het blijft leuk Meneer…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie