Uit het dagboek van… SlavinJet #blog68

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Nog drie weken

Vanochtend bij het wakker worden, dacht ik gelijk: Over 3 weken mag ik mijn Meneer en mijn vorige Meester dienen. Nog 3 weken, dan staan zij samen tegenover mij. Het wordt nu steeds spannender. De weken kruipen voorbij.

Ik heb er zin in, ik kijk er naar uit.
Ik vind het spannend.
Ik vind het eng.

Ik weet wel een klein beetje wat mij te wachten staat, maar toch…
En hoe spreek ik nu mijn vorige Meester aan? Ook nog wel een puntje voor mij, wat mij totaal niet lekker zit. Om hem nog Meester te noemen, klopt niet voor mij. Om hem ook Meneer te moeten gaan noemen, klopt ook niet voor mij. Maar ja, wat dan wel???

Daar zitten dan nu mijn zenuwen. Ik weet het niet. Waar doe ik goed aan. Ik heb er al moeite mee, om mijn Meneer, Meneer te noemen, letterlijk uit mijn mond bedoel ik dan. Zo op papier, gaat het nu prima. Maar wanneer hij voor mij staat…?
Pfff…dat vind ik wel een ding hoor. Ik knik dan braaf ja, wanneer hij wat vraagt, maar dan moet ik het hardop zeggen. Als ik dan zachtjes “ja” zeg, zegt Meneer, dat ik moet zeggen “ja Meneer”. Ooooh…dat vind ik dus zo moeilijk. Dan fluister ik heel zachtjes “ja Meneer”, als een heel klein meisje, dat niet durft te praten.

En dan moet ik over 3 weken tegen 2 heren beleefd zijn???
Hellup, hoe ga ik dat doen??
Ik weet het niet!!
Iemand een idee voor mij???

Nog 3 weken…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie