Uit het dagboek van… SlavinJet #blog69

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Toch weer straf

Tsja, gisteravond laat aan Meneer gevraagd, of ik nog mocht klaarkomen. Dat mocht van hem, hij is de rotste nog niet.

Wanneer ik eindelijk in bed lag, was ik toch te moe hiervoor en viel al snel in slaap.

Vanochtend werd ik wakker en tsja, toen had ik toch wel weer zin om klaar te komen. Ik Meneer een goedegoedemorgen gewenst. Daarna Meneer zijn aandacht geroepen, maar…de man sliep natuurlijk nog.

En nu…? Gisteren had ik toestemming, maar toen was ik te moe. Nu wilde ik graag, maar geen reactie van Meneer. Dilemma voor mij. Ik weet dat het niet mag, niet zonder toestemming van Meneer.

Toch weer eigenwijs, zoals ik nu eenmaal ben en klaargekomen. Naar Meneer netjes “oepsie” geschreven. Nu maar wachten op zijn reactie.

Na het douchen kwam dus zijn reactie. Ik kreeg te horen, dat ik weet, dat ik opnieuw om toestemming had moeten vragen! Ja Meneer, ik weet het. Eigenlijk schaamde ik mij er nu toch wel weer voor. Waarom moest ik nu weer zo eigenwijs zijn?

Meneer zei, dat ik hiervoor straf zou gaan krijgen, maar hij wist nog niet wat.

Ik ging naar het Filmhuis. Nog 2 dagen is het festival, daarna is er weer tijd voor rust.

Eenmaal in de zaal zittend voor mijn 1e film, kreeg ik te horen, dat ik na deze film mijn kleine buttplug in moest doen. Hij kon mij ook alvast vertellen, dat ik strafregels moet gaan schrijven. Daar schrok ik van. Strafregels in het Filmhuis schrijven…? Ja, echt waar. Hoe en wat, zou ik nog horen.

Na mijn 1e film bericht van Meneer. Tussen 16.40 uur en 18.15 uur moet ik 100 strafregels schrijven met mijn grote buttplug in. In de wc deed ik nu eerst mijn kleine buttplug in.

Snel naar de winkels gegaan, want ja, eerlijk is eerlijk, maar ik had geen schrijfpapier bij me. Terug in het Filmhuis besloot ik alvast te gaan schrijven. Of dit mag…? Geen idee, maar dan ben ik straks wel op tijd klaar, hahaha. Ik had al meer dan de helft geschreven. Toch wel weer grappig. Sorry Meneer…

Na de 2e film weer snel naar de wc. Kleine buttplug eruit, grote buttplug erin. Beneden weer verder schrijven van mijn strafregels. Daar was ik zo klaar mee. Hahaha…

Foto’s naar Meneer gestuurd. Vanavond wel officieel via de mail. Onderaan mijn regels heb ik alvast gevraagd, of ik vanavond mag klaarkomen…

Zo de grote buttplug eruit halen en op naar de volgende film. Hopelijk vindt Meneer dit goed…?

Tsja…toch weer straf…
Maar…het is af!!

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie